Home Typical food and wine Recipes Side dishes POMODORI RIPIENI DI FARRO
Image1
Image1

Side dishes

VERDURA DI FARRO
There are no translations available.   Ingredienti:(4 persone) gr. 150 di...
AGRODOLCE DI VERDURE
There are no translations available. Ingredienti: 200 gr. di cipolline, 200 gr....
Fagiolina of Lake Trasimeno
INGREDIENTS FOR 6 PEOPLE: 500 g of Fagiolina (asparagus beans) of Trasimeno...
Potato pie with lentils and white truffle
INGREDIENTS FOR 4 PEOPLE 1 kg potatoes 2 hg button mushrooms ½ hg Castelluccio...
Cannara onions under the embers
4 Cannara onions Extra virgin olive oil Salt and pepper. Prepare very hot ashes...
Gobbi alla perugina (“Hunchback” Cardoons Perugia-style)
INGREDIENTS FOR 4 PEOPLE 800 g cardoons 300 g skinned tomatoes 150 g veal 150 g...
POMODORI RIPIENI DI FARRO PDF Print E-mail
There are no translations available.

 

6 pomodori di media grandezza

prezzemolo

olive nere

capperi salai

aglio

olio e pepe

farro tenuto a bagno e lessato

 

Svuotare i pomodori, impastare il farro lessato, i capperi tritati, il prezzemolo, l'olio, il pepe ed una oliva nera per ogni pomodoro; inserire l'impasto nei pomodori e ricoprirli con il loro cappello. Cuocere in forno per 20 minuti circa.


( 1 Vote )