Home
Side dishes


VERDURA DI FARRO PDF Print E-mail
VERDURA DI FARRO
There are no translations available.

 

Ingredienti:(4 persone) gr. 150 di farro, 4 zucchini, 4 patate medie, gr. 100 di

 
POMODORI RIPIENI DI FARRO PDF Print E-mail
POMODORI RIPIENI DI FARRO
There are no translations available.

 

6 pomodori di media grandezza

prezzemolo

olive nere

capperi salai

aglio

olio e pepe

 
AGRODOLCE DI VERDURE PDF Print E-mail
AGRODOLCE DI VERDURE
There are no translations available.

Ingredienti: 200 gr. di cipolline, 200 gr. di carote, 300 gr. di sedano, 500 gr. di

 
Fagiolina of Lake Trasimeno PDF Print E-mail
Fagiolina of Lake Trasimeno

INGREDIENTS FOR 6 PEOPLE:

500 g of Fagiolina (asparagus beans) of Trasimeno

Salt and extra virgin olive oil

parsley

garlic.

 
Potato pie with lentils and white truffle PDF Print E-mail
Potato pie with lentils and white truffle

INGREDIENTS FOR 4 PEOPLE

1 kg potatoes

2 hg button mushrooms

½ hg Castelluccio lentils

80 g leeks

2 cloves of garlic

A

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2